DÓHSzK Óvodai Intézményegység
DÓHSzK Óvodai Intézményegység
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Intézményünkről
 
Eszterlánc Óvoda
 
János utcai Tagóvoda
 
Posta utcai Tagóvoda
 
Alagi Tagóvoda
 
Gyöngyharmat Tagóvoda
 
Játszóház Tagóvoda
 
Piros Tagóvoda
 
Meseház Tagóvoda
 
Általános tudnivalók

Általános tudnivalók

 

Az intézmény vezetője: Faith Éva

 

Az intézmény általános helyettesei: Becze Ágnes

                                                                 Kocsisné Mirkovszki Judit

 

Tagóvoda neve

Címe, telefonszáma

Tagóvoda-vezető neve

Nyitva tartás

Eszterlánc

Dunakeszi,

Budai N. A. u. 4-8.

341-802

 

6.00-18.00

Alagi

Dunakeszi,

Óvoda köz 1.

341-998

Székely Patrícia

6.00-18.00

János utcai

Dunakeszi,

János u. 5.

341-542

Kordáné

Sass Angéla

6.30-17.30

Posta utcai

Dunakeszi,

Posta u.5. (Bejárat a fenyves felől)

392-332

Horváthné

Pádár Valéria

6.30-17.30

Gyöngyharmat

Dunakeszi,

Garas u.28.

341-887

Druzsinné

Nagy Eszter

6.00-18.00

 

 

Tagóvoda neve

 

 

Helyi nevelési gyakorlat megnevezése

 

Eszterlánc

Óvodai nevelés a művészetek eszközeivel alternatív óvodai program adaptációja

Alagi

Óvodai nevelés a művészetek eszközeivel alternatív óvodai program adaptációja

János utcai

Óvodai nevelés a művészetek eszközeivel alternatív óvodai program adaptációja

Posta utcai

Óvodai nevelés a művészetek eszközeivel alternatív óvodai program adaptációja

Gyöngyharmat

 

Környezetharmóniára nevelés saját program

 

 

  • Reggel – a színvonalas nevelő-fejlesztő munka érdekében – valamennyi tagóvodában 8.30-ig lehet érkezni.
  • 8.30-kor a kapuk bezárásra kerülnek.
  • Amennyiben szeretnék, hogy gyermekük reggelizzen, 8.15-ig a csoportba meg kell érkezniük.

 

  • A jelenlegi napi étkezési térítési díj 455.- Ft/nap melyet a szülő átutalással – az Eszterlánc Óvoda 14100196-20416549-02000005 számlaszámára, vagy készpénzben a Humán Szolgáltató Központban történő befizetéssel teljesíthet.
  • A szülőnek lehetősége van a támogatást kérni, az étkezési térítési díj csökkentésére. A kérelmet Dunakeszi Város Polgármesteri Hivatalának Lakosságszolgálati Osztályához lehet beadni, illetve felvilágosítást kérni.
  • Három vagy több gyermek esetében 2015. szeptember 1-jétől 100 %-os normatív étkezési kedvezmény jár, amelyről a szülőnek írásban nyilatkoznia kell az erre rendszeresített nyomtatványon (letölthető a dunakeszi.hu weboldalról, valamint beszerezhető a központi óvodában) és leadni az étkezési ügyintézőnél a Humán Szolgáltató Központban (Bajcsy-Zsilinszky u. 32.)
  • Szintén 100%-os étkezési kedvezmény jár, amennyiben az óvodás gyermek tartósan beteg, vagy családjában tartósan beteg gyermeket nevel, illetve gyámságba vétel esetén is.
  • Kérjük Önöket, hogy gyermekük ruházatát jellemezze:

 

Praktikusság, kényelem, tisztaság

Szükséges az átöltöztetéshez váltóruha, váltócipő, udvari öltözék

Jó, ha a ruhadarabokat, lábbeliket megkülönböztető jelzéssel látják el

Az öltözőszekrényben csak a legszükségesebb ruhadarabok legyenek

 
Látogatók

látogató olvassa a lapot.

 
Számláló
Indulás: 2008-08-24
 
Óra
 
Eseménynaptár
 
Aktuális
 
Óvodai beiratkozás
 
Tehetséggondozás
 
Háttérzene
 

Tartalom

ÚJRA NYITVA! ~FBLOG~ ÁLLATKÍSÉRLETEKTÕL MENTES A SMINKED? ~HAMAROSAN KREDIT NYEREMÉNY! TERMÉKTESZTEK!~FBLOG~ÚJRA NYITVA!    *****    Astropapa-iskolája mindenkit szeretettel vár és INGYENES TANÁCSOT AD minden kedves érdeklõdõnek!    *****    Supernatural - ODaát - 13. ÉVad - Extrák - Infók - ÉRdekességek - ODaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - ODaát    *****    A csillagjövõ oldalon,nem csak alacsonyak az árak, hanem a tanácsadás, teljesen ingyenes. Szeretettel várlak minden nap    *****    Új design! Az egyetlen magyar Olicity és a legaktívabb Zöld Íjász rajongói oldala! 6. évad & Arrowverse hírek!    *****    No.1 Christina Aguilera Fan Site - Minden ami X-Tina, minden héten újdonságok! Katt!    *****    TelenovelasWeb - Hírek, képek, videók, saját véleménnyel tarkított bejegyzések telenovellákról és a színészekrõl! Gyere!    *****    Hamarosan olvashatók lesznek az oldalamon az Asztro-tükör asztrológiai írásai, cikkei.    *****    Gesztenye, gesztenye, gesztenye... és egy álmos sün! Gyertek az októberi rétre Mályvával és Pipitérrel! Irány a Mesetár!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Ha te is a letisztult stílus híve vagy, nézz be hozzám! Smink, ruha, kritika //Style and Stuff// Style and Stuff//    *****    MINDEN HÓNAPBAN INGYENES G-PORTÁL SABLON! TELJESEN ÁTSZERKESZTHETÕ A LEGÚJABB KÓDOKKAL! Ne maradj le egyik hónapban sem!    *****    Rendeld meg az asztrológiai csomagok egyikét és teljesen ingyen megbeszélheted velem a kérdéseidet telefonon, skypeon!!!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film! Film!Film!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!    *****    A CSILLAGJÖVÕ OLDALON RENDKÍVÜLI AKCIÓK,LEHETÕSÉGEK.A MEGRENDELÉSEK UTÁN TELJESEN INGYENES KONZULTÁCIÓ,TANÁCSADÁS.VÁRLAK    *****    Õszi manókalandok a réten! Búcsúztassátok el ti is útra kelõ madarainkat Mályvával és Pipitérrel! Gyertek a Mesetárba!    *****    | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale |    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Infrashape Horizontal fittness stúdió Debrecen