DÓHSzK Óvodai Intézményegység
DÓHSzK Óvodai Intézményegység
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Intézményünkről
 
Eszterlánc Óvoda
 
János utcai Tagóvoda
 
Posta utcai Tagóvoda
 
Alagi Tagóvoda
 
Gyöngyharmat Tagóvoda
 
Játszóház Tagóvoda
 
Piros Tagóvoda
 
Meseház Tagóvoda
 
Általános tudnivalók

Általános tudnivalók

 

Az intézmény vezetője: Faith Éva

 

Az intézmény általános helyettesei: Becze Ágnes

                                                              Kocsisné Mirkovszki Judit

 

Tagóvoda neve

Címe, telefonszáma

Tagóvoda-vezető neve

Nyitva tartás

Eszterlánc

Dunakeszi,

Budai N. A. u. 4-8.

341-802

Varga Szilárd Péterné

6.00-18.00

Alagi

Dunakeszi,

Óvoda köz 1.

341-998

Székely Patrícia 

6.00-18.00

János utcai

Dunakeszi,

János u. 5.

341-542

Kordáné

Sass Angéla

6.30-17.30

Posta utcai

Dunakeszi,

Posta u.5. (Bejárat a fenyves felől)

392-332

Horváthné

Pádár Valéria

6.30-17.30

Gyöngyharmat

Dunakeszi,

Garas u.28.

341-887

Tőzsér Júlia Judit

6.00-18.00

 

 

Tagóvoda neve

 

 

Helyi nevelési gyakorlat megnevezése

 

Eszterlánc

Óvodai nevelés a művészetek eszközeivel alternatív óvodai program adaptációja

Alagi

Óvodai nevelés a művészetek eszközeivel alternatív óvodai program adaptációja

János utcai

Óvodai nevelés a művészetek eszközeivel alternatív óvodai program adaptációja

Posta utcai

Óvodai nevelés a művészetek eszközeivel alternatív óvodai program adaptációja

Gyöngyharmat

 

Környezetharmóniára nevelés saját program

 

 

  • Reggel – a színvonalas nevelő-fejlesztő munka érdekében – valamennyi tagóvodában 8.30-ig lehet érkezni.
  • 8.30-kor a kapuk bezárásra kerülnek.
  • Amennyiben szeretnék, hogy gyermekük reggelizzen, 8.15-ig a csoportba meg kell érkezniük.

 

  • A jelenlegi napi étkezési térítési díj ---.- Ft/nap melyet a szülő átutalással – az Eszterlánc Óvoda 14100196-20416549-02000005 számlaszámára, vagy készpénzben a Humán Szolgáltató Központban történő befizetéssel teljesíthet.
  • A szülőnek lehetősége van a támogatást kérni, az étkezési térítési díj csökkentésére. A kérelmet Dunakeszi Város Polgármesteri Hivatalának Lakosságszolgálati Osztályához lehet beadni, illetve felvilágosítást kérni.
  • Három vagy több gyermek esetében 2015. szeptember 1-jétől 100 %-os normatív étkezési kedvezmény jár, amelyről a szülőnek írásban nyilatkoznia kell az erre rendszeresített nyomtatványon (letölthető a dunakeszi.hu weboldalról, valamint beszerezhető a központi óvodában) és leadni az étkezési ügyintézőnél a Humán Szolgáltató Központban (Bajcsy-Zsilinszky u. 32.)
  • Szintén 100%-os étkezési kedvezmény jár, amennyiben az óvodás gyermek tartósan beteg, vagy családjában tartósan beteg gyermeket nevel, illetve gyámságba vétel esetén is.
  • Kérjük Önöket, hogy gyermekük ruházatát jellemezze:

 

Praktikusság, kényelem, tisztaság

Szükséges az átöltöztetéshez váltóruha, váltócipő, udvari öltözék

Jó, ha a ruhadarabokat, lábbeliket megkülönböztető jelzéssel látják el

Az öltözőszekrényben csak a legszükségesebb ruhadarabok legyenek

 
Látogatók

látogató olvassa a lapot.

 
Számláló
Indulás: 2008-08-24
 
Óra
 
Eseménynaptár
 
Aktuális
 
Óvodai beiratkozás
 
Tehetséggondozás
 
Háttérzene
 

Tartalom

Alicia Vikander - A legbiztosabb magyar forrásod az Oscar-díjas színésznõrõl! Képek, cikkek, hírek, minden egy helyen!    *****    -----Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!----    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG -A LEGINFORMÁLTABB ÉS LEGTARTALMASABB MAGYAR HONLAP AZ ÉNEKESNÕRÕL - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! Azaz... Hol a sapkája??? Ó jaj! Most mi lesz? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Ha te is szereted az Arrow sikersorozat elbûvölõ házaspárját látogass el az ország egyetlen Olicity rajongói oldalára!    *****    Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony    *****    VIDEOJÁTÉK HONLAP! Retro játékoktól, a legújabbakig! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! De hova lett a sapkája??? Ó jaj! Elmarad a Mikulás-nap??? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Legfrissebb videojátékok, fõleg Warcraft és FPS játék hírek! Blog, Airsoft, Tech! Kattints ide!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints